WIE ZIJN WIJ?

Schiphol Taxicentrale: al jaren een begrip

Over Schiphol Taxicentrale – Schiphol Taxicentrale bestaat nu ruim 25 jaar en is gespecialiseerd in Airport vervoer. Naast luchthaven Schiphol rijden wij dagelijks ook naar alle andere vliegvelden, zoals: Rotterdam The Hague Airport, Eindhoven Airport, Zaventem Airport en Düsseldorf Airport.

Doordat wij alleen ritten naar de vliegvelden uitvoeren kunnen wij de prijs scherp en betaalbaar houden. De prijzen die u ziet bij onze tarieven betaalt u ook, zoekt u duidelijkheid en geen verrassingen dan kiest u voor ons. Wij zijn namelijk de goedkoopste en grootste van Den Haag.

Zonder zorgen naar Schiphol-Airport

Wij weten hoe belangrijk het is om op tijd te zijn als u op reis gaat. Laat daarom de stress over aan onze gediplomeerde taxichauffeur en geniet nog even van een klein relaxed uur in een van onze luxe taxi’s, voor u op Schiphol arriveert. U hoeft geen meter in de gaten te houden, u hoeft geen klok in de gaten te houden. Schiphol Taxicentrale zorgt ervoor dat u op tijd aankomt, en met onze vaste tarieven staat u nooit voor verrassingen. Schiphol Taxicentrale is het goedkope alternatief om snel en veilig naar een luchthaven van uw keuze te worden vervoert!

Heeft u veel bagage?

Heeft u veel bagage en past het niet in een luxe sedan taxi dan hebben wij ook ruime Mercedes Benz stationwagens. Hier passen makkelijk 6 koffers in. Heeft u ski’s, een kinderwagen, een rollator of surfplanken bij u dan kunt u een taxibusje reserveren. Of heeft veel koffers dan kunt u bij Schiphol Taxicentrale kiezen uit ruime taxibusjes.

Bent u met een groot gezelschap en wilt u gezellig samen naar Schiphol, dan bent u bij ons aan het juiste adres. In principe bent u zelfs goedkoper met ons uit dan met de trein! Mocht er iemand bij u in de buurt ook opgehaald moeten worden, dan bestaat er een mogelijkheid dat uw rit wordt gecombineerd.

U kunt Schiphol Taxicentrale 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereiken.
Als u ad hoc een taxi naar Schiphol moet nemen en u hebt geen contant geld in huis, dan kunt u zonder problemen met uw creditcard afrekenen bij de chauffeur.
U kunt ook online uw taxi naar Schiphol boeken en als u kiest om met iDEAL te betalen dan bent u zelfs nog goedkoper uit.
error: Content is protected !!