TARIEVEN

De tarieven van Schiphol Taxicentrale zijn verdeelt in Regio’s, zie hieronder. Klik op de gewenste bestemming en bekijk de prijzen.

De tarieven op onze website gelden alleen:

  • als u uiterlijk voor 18:00 uur reserveert in geval u al de volgende dag moet vliegen
  • is uw rit voor vandaag, dan kunt u alleen maar telefonisch boeken in verband met de beschikbaarheid van de taxi’s
  • op alle dagen van het jaar, behalve op officiële feestdagen

Indien u een taxi voor de volgende dag nodig heeft, dient u deze voor 18:00 uur geboekt te hebben. Als u na 18:00 uur uw taxi boekt, dan geldt er een extra toeslag van €10,-.

Contant in de taxi
U kunt uw rit contant betalen in de taxi betalen, de prijzen zijn wel iets hoger dan als u met iDEAL uw rit betaalt. Op de tarieven pagina van de desbetreffende vliegveld vindt u de prijzen naar uw bestemming.
iDEAL
Betaal uw rit nu veilig en voorraf met iDEAL. Indien u uw rit met iDEAL wenst te betalen, ontvangt u altijd korting en dient u uw rit online via de website te reserveren.
iDEAL-PayPal of iDEAL-Credit Card
Betaal uw rit nu veilig en voorraf met iDEAL-PayPal en Credit Card. Indien u uw rit met iDEAL wenst te betalen, ontvangt u altijd korting en dient u uw rit online via de website te reserveren. Indien u met iDEAL-PayPal of Credit Card betaalt dient u € 5,- extra kosten te betalen, deze staan niet op de tarieven pagina bij berekent. Bekijk de prijzen op onze tarieven pagina, u dient altijd € 5,- extra te rekenen op het bedrag wat u op de pagina ziet staan.
Credit Card in de taxi (American Express, Visa of Master Card)
Indien u wenst kunt u uiteraard ook uw rit met Credit Card betalen. Bij het betalen met Credit Card moet u rekening houden met Credit Card kosten, deze bedragen € 5,- per transactie.
De tarieven op onze tarieven pagina zijn exclusief Credit Card kosten. Indien u met iDEAL – Credit Card betaalt of in de taxi met Credit Card, dient u altijd € 5,- extra op het bedrag te rekenen.
Feestdagen

Tijdens de feestdagen gelden er andere tarieven. U kunt de tarieven telefonisch of via een offerte opvragen.

error: Content is protected !!