SOORT VERVOER

De wagens van Schiphol Taxicentrale

Bij subliem vervoer hoort een sublieme wagen en dat is in onze ogen een Mercedes Benz. Doordat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, bestaat het gehele wagenpark van Schiphol Taxicentrale uit Mercedessen. Hierdoor kunnen wij onze klanten extra comfort, luxe en betrouwbaarheid aanbieden. Onze taxi’s worden goed onderhouden en voldoen aan de wettelijke gestelde eisen voor personenvervoer op de weg.

Zakelijke klanten

Wij hebben verschillende soort vervoer. Bent u een zakenman of zakenvrouw en moet u regelmatig naar het vliegveld, dan kunt u op Schiphol Taxicentrale rekenen. U reserveert uw taxi online via de website, u ontvangt vervolgens een bevestiging van uw reservering via de mail.

Wist u dat u al vanaf € 99,- een retourtje Schiphol kunt boeken vanaf Regio 1 en dat bij 1 persoon. Betaal u rit makkelijk en veilig met iDEAL en de rest doen wij voor u.

Als u op Schiphol bent geland staat uw chauffeur 15 min. na landingstijd op u te wachten

Particulier

Wilt u een Schiphol taxi boeken omdat u op vakantie gaat dan bent u bij Schiphol Taxicentrale op het juiste adres. Gaat u alleen, met uw gezin of met vrienden op vakantie dan betaalt u bij Schiphol Taxicentrale een schappelijke prijs. Bekijk de tarieven op de website en reserveer uw taxi makkelijk online.

Meerdere ophaaladressen

Wilt u gezamenlijk op vakantie gaan waardoor wij naar meerdere adressen moeten rijden, dan is dat geen enkel probleem. Vraag telefonisch of online een offerte aan, zo weet u wat u rit gaat kosten.

Aansprakelijkheid

Schiphol Taxicentrale is niet aansprakelijk als u uw rit te krap in ingepland. U dient zich te houden aan de aanmeldtijd van uw reisorganisatie, namelijk 2,5 uur tot 3 uur voordat uw vliegtuig vertrekt .

Annuleren

Hierbij onze voorwaarden voor wat betreft het annuleren van uw reservering. U dient uw annulering altijd schriftelijk via de mail te doen en afhankelijk van de tijd heeft u recht op restitutie, zie hieronder.

  • 48 uur of meer voor vertrek annuleren: geen restitutie maar tegoedbon van maximaal 2 jaar van het betaalde bedrag
  • Tussen 48 uur en 24 uur voor vertrek annuleren: geen restitutie maar tegoedbon van maximaal 1 jaar van het betaalde bedrag
  • Korter dan 24 uur voor vertrek annuleren: geen restitutie maar tegoedbon van maximaal 6 maanden van het betaalde bedrag
  • Korter dan 8 uur voor vertrek annuleren: geen restitutie/geen tegoedbon
error: Content is protected !!