MIJN SCHIPHOLTAXI

Waarom een account aanmaken?

Wat is Mijn Schipholtaxi nou eigenlijk? Wij leggen dit graag in het kort uit. Mijn Schipholtaxi is een account speciaal voor klanten die regelmatig online een taxi bij ons boeken. Als u een taxi online boekt, dan moet u vaak veel velden invullen voordat u de boeking kunt afronden. Om het voor u makkelijker te maken, hebben wij de optie om een account aan te maken. Met uw account hoeft u niet bij elke boeking uw naw gegevens opnieuw in te vullen, deze staan al ingevuld voor u. Om een goed beeld te krijgen waarom een account handig is, hebben wij alle voordelen voor u op een rij gezet.

Liever geen account

Heeft u liever niet dat uw gegevens bewaart wordt dan kunt u er natuurlijk voor kiezen om geen account aan te maken. U kunt uw taxi dan op de normalen manier boeken en uw gegevens invullen. U ontvangt dan zoals u van ons gewend ben een bevestiging van uw reservering via de mail.

Wat zijn de voordelen van het aanmaken van een account?

  1. boek snel en met veel gemak uw taxirit online
  2. uw adresgegevens staan al in het systeem, u hoeft dus niet bij elke boeking uw adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres in te vullen
  3. u kunt genieten van kortingen/aanbieding in bepaalde periodes van het jaar

Uw gegevens zijn bij ons veilig!

Uw gegevens worden bewaart in ons systeem en is veilig. Wij kunnen u gerust stellen dat uw gegevens nooit aan derden wordt gegeven of wordt gebruikt voor andere doeleinde. Daarom hoeft u zich geen zorgen te maken over uw privacy. Lees hiervoor ook onze privacy beleid.

"*" geeft vereiste velden aan

1ACCOUNT GEGEVENS
2KLANTGEGEVENS

ACCOUNT REGISTRATIE

Wachtwoord*
Sterkte-indicator

error: Content is protected !!