DISCLAIMER

Deze website bevat informatie over de aangeboden producten van Schiphol Taxicentrale en de geleverde diensten van Schiphol Taxicentrale.
Schiphol Taxicentrale behoudt zich het recht voor, zonder voorafgaande berichtgeving, veranderingen aan te brengen op deze website.

Beperking aansprakelijkheid

Schiphol Taxicentrale besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van weergegeven informatie. Toch kunnen er, ondanks uiterste zorgvuldigheid onjuistheden of onvolledigheden insluipen. Schiphol Taxicentrale is niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden.
U kunt aan de inhoud van deze website geen rechten ontlenen. Uiteraard zal Schiphol Taxicentrale een fout of onjuistheid in deze website zo snel mogelijk herstellen.
Er kan geen aansprakelijkheid voor de inhoud van dit document worden geaccepteerd.

Auteursrecht

Deze website, het ontwerp, de tekst, logo’s en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht van Schiphol Taxicentrale. Zonder schriftelijke toestemming van Schiphol Taxicentrale is het niet toegestaan materiaal van deze website te kopiëren en te gebruiken voor andere doeleinden. Dit is schending van eigendomsrecht.

Schiphol Taxicentrale aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor websites van derden (links) en door derden gehanteerd privacybeleid.

Kvk- en BTW-nummer

Schiphol Taxicentrale is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en is onderdeel van Promo Tax BV onder KvK-nummer 66069378. Het BTW-identificatienummer van Schiphol Taxicentrale is NL856382929B01

error: Content is protected !!