BOEK UW TAXI

LET OP!

Is uw rit voor vandaag, dan kunt u alleen maar telefonisch boeken in verband met de beschikbaarheid van de taxi’s.

Indien uw rit voor morgen of later (in de week/maand) is, dan kunt u uw taxi het beste online of telefonisch boeken. Hoe eerder u boekt des te groter de kans dat wij uw rit kunnen uitvoeren en niet zijn volgeboekt. Nadat u uw reservering volledig heeft ingevuld, ontvangt u uiterlijk 12 uur na uw boeking een bevestiging met daarin uw iDEAL link.

Boek uw taxi online

Boek uw taxi online door middel van onderstaand formulier. Na het invullen van het formulier ontvangt u een bevestiging van uw reservering via de mail. Tijdens het boeken van uw reserveren kunt u niet direct afrekenen. Na het verzenden van uw boeking ontvangt u een bevestiging via de mail met daarin uw ritprijs en eventuele betaallink als u voor Tikkie of iDEAL heeft gekozen. Boek uw taxi online wel tijdig, zodat u genoeg tijd heeft om de betaling te verrichten en uw bevestiging te ontvangen. Is uw rit voor dezelfde dag, reserveer dan telefonisch.

Ritprijs of tarieven

Tijdens het boeken van uw taxi online kunt u niet zien wat de kosten zijn. Wilt u eerst weten wat uw ritprijs kost? Bekijk dan eerst onze tarievenpagina voordat u uw reservering plaats.

Account aanmaken

Wij proberen het zo makkelijk mogelijk voor u te maken om uw taxirit online te boeken. Daarom hebben wij voor u de mogelijkheid om een account aan te maken, zodat u niet alle velden elke keer opnieuw hoeft in te vullen. Reserveert u regelmatig een taxi bij ons dan is het ideaal voor u om een account aan te maken. Wilt u meer informatie over het aanmaken van een account? Bekijk dan eerst onze account pagina voordat u uw reservering plaatst.

error: Content is protected !!