ALGEMENE VOORWAARDEN

 

OPHAALTIJD

Uw rit kan i.v.m. onze planning 15 minuten vervroegd worden. Indien wij uw rit moeten vervroegen met 15 minuten dan nemen wij de avond voordat u vertrekt (tussen 19:00-20:00 uur) telefonisch contact met u op.

U dient te allen tijde 15 minuten voor uw aangegeven rit tijd klaar te staan, zodat de chauffeur op tijd kan vertrekken.

 

CONTROLE

Controleer uw boekingsformulier zoals uw mobiele nummer(s), aankomstdatum in NL, landingstijd en het vluchtnummer.

Mocht uw terugreisgegevens niet kloppen met wat u heeft opgegeven en wat er op deze boekingsformulier staat dan wordt uw rit opnieuw ingepland.

Klopt uw mobiele nummer niet wat op uw boekingsformulier, staat of uw mobiel staat uit en kunnen wij u niet bereiken, dan gaat na 1 uur 15 minuten een wachttarief in van € 10 per kwartier.

 

WIJZIGINGEN

Indien u voor de terugreis een andere vlucht neemt dan dat u heeft doorgegeven, dient u dat z.s.m. aan ons door te geven. Indien u dit niet doet en de chauffeur staat op een verkeerde dag of tijdstip op u te wachten, zijn de kosten voor uw rekening en vervalt uw rit.

 

VERTRAGING

Indien uw vlucht eerder landt dan gepland dan proberen wij uw rit aan te passen, maar mocht dit niet lukken i.v.m. onze planning dan houden wij de geplande landingstijd aan.

Indien uw vlucht vertraging heeft, verschuift de oorspronkelijke ophaaltijd met de vertraging.

Heeft uw vlucht meer dan 1 uur vertraging dan wordt u rit opnieuw ingepland. Bel in dit geval de Centrale op om te vragen hoe laat u ongeveer wordt opgehaald.

 

KINDERZITJES

Heeft u een kinderzitje gereserveerd, dan is het mogelijk dat de wachttijd op het vliegveld iets langer kan zijn dan standaard, dit i.v.m. het speciaal ophalen van uw zitje.

 

OVERMACHT

Mochten wij uw terugrit niet kunnen uitvoeren wegens overmacht (bv. wegwerkzaamheden, verkeersomleiding, noodweer, stakingen, autopech, vertraging etc.) dan kan aan deze kwitantie geen rechten worden ontleend. Eventuele extra gemaakte kosten voor een andere taxi is voor eigen rekening. Wij proberen uiteraard een gepaste oplossing voor u te zoeken om u op te halen, maar mocht dit niet lukken dan krijgt u in ieder geval het geld teruggestort wat u al voor de terugreis had betaald.

error: Content is protected !!